O nama

Ambijent naših apartmana reflektuje udobnosti i raskoš, a ljubaznost nas kao domaćina je ono što stvara jedinstven doživljaj i nezaboravno iskustvo. Detalji jesu nešto što želimo da Vam ostane u sećanju, probudi maštu i uveliča trenutak. Naši gosti mogu da biraju između apartmana koji su na samoj obali Dunava,tj. apartmana koji neguju etno stil i odišu tradicionalnošću, smeštenih na 4km od centra grada i apartmana koji su moderniji i nalaze se u urbanijem delu grada, na samo 5 minuta laganog hoda od strogog centra grada.

Kontaktirajte nas i dozvolite nam da Vas uverimo u to zbog čega smo najbolji!

Video tura

Ponuda apartmana

Smešten je na 5min laganog hoda od strogog centra grada. Zahvaljujući njegovoj centralnoj poziciji sve znamenitosti I potrebni objekti su lako dostupni. Vesela igra topih boja, osvetljenja I prostora upotpunjenim modernim nameštajem kupiće Vas pri prvom susretu. Gostima je  na raspolaganju jedna spavaća soba sa francuskim ležajem (koji može da se razdvoji), luksuzno uređeno kupatilo sa tuš kabinom. Poseduje čajnu kuhinju koja je opremljena za kuvanje prve jutarnje kafe.

Reč Vajat je turskog porekla I označava omanju, većinom drvenu, zgradu u dvorištu seoske kuće. Mi smo naš vajat star preko 150 godina oživeli I spremili za buduće generacije koje nam se rado vraćaju. Jedinstvena oaza za odmor, opuštanje I rekreaciju nalazi se na samoj obali reke Dunav, čime je savršen izbor za ljude koji su opterećeni svakodnevnim obavezama I ubrzanim tempom života.Ovo ušuškano gnezdo zavolećete već pri prvoj poseti. S obzirom da se nalazi u sklopu domaćinstva, izuzetno je miran, ušuškan I tih. Velika pažnja usmerena je na detalje, a ceo doživljaj upotpunjuje pogled na jezero I nestvaran vrt. Apartman je tipa studio, I sastoji se od francuskog ležaja, čajne kuhinje, kupatila sa tuš kabinom I fotelja za prvu jutarnju kafu.

Etno domaćinstvo, smešteno na obali Dunava, je naprosto utopljeno u prirodno okruženje ovoga kraja I predstavlja pravo utošiste od užurbane svakodnevnice. Van grada! Van buke! Van svih obaveza! Na svega 45min od Beograda nalazi se Vaš mali raj. U okviru apartmana koji se sastoji od spavaće sobe sa 2 odvojena ležaja, koji se po potrebi mogu spojiti, galerije sa pomoćnim ležajem na razvlačenje, čajnom kuhinjom I foteljom za masažu, na raspolaganju su vam luksuzno opremljeno kupatilo sa saunom, kao I teretana za rekreaciju.

Smešten je na 5min laganog hoda od strogog centra grada. Zahvaljujući njegovoj centralnoj poziciji sve znamenitosti I potrebni objekti su lako dostupni. Vesela igra topih boja, osvetljenja I prostora upotpunjenim stilskim nameštajem kupiće Vas pri prvom susretu. Gostima su na raspolaganju jedna spavaća soba sa francuskim lezajem, jedna sa 2 single ležaja,luksuzno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, stilski uređena dnevna soba koju od kuhinje I trpezarije deli fontana. Kuhinja je potpuno opremljena I funkcionalna za pripremanje hrane.

Smešten je na 5min laganog hoda od strogog centra grada. Zahvaljujući njegovoj centralnoj poziciji sve znamenitosti I potrebni objekti su lako dostupni. Vesela igra topih boja, osvetljenja I prostora upotpunjenim modernim nameštajem kupiće Vas pri prvom susretu. Gostima su na raspolaganju jedna spavaća soba sa francuskim ležajem (koji može da se razdvoji), jedna sa 2 single ležaja, luksuzno uređeno kupatilo sa tuš kabinom. Poseduje čajnu kuhinju koja je opremljena za kuvanje prve jutarnje kafe.